Complete set van functionaliteiten

Het Security Awanress Platform beschikt over verschillende functionaliteiten die wij jou als CISO/ICT afdeling én als manager en medewerkers kunnen aanbieden. Ben je benieuwd wat allemaal mogelijk is? Hieronder vind je uitleg per functionaliteit.

Het gemak van Security Awareness Platform

Door ons unieke alles-in-1, self service oplossingen, die alle zaken voor jou samenvoegt, bieden wij een oplossing die jou en jouw organisatie ontzorgt.

personaliseren

Personaliseren en opbouwen

Gepersonaliseerd kennis opbouwen bij medewerkers door continue kennistesten en begeleiding van medewerkers.

kennis

Kennisbank

Een uitgebreide kennisbank vol actuele informatie. De kennisbank is ook uit te breiden met eigen informatie over bijvoorbeeld jouw eigen organisatie.

indrukken-medewerker

Slechts 1 druk op de knop

Meld online gemakkelijk je veiligheidsincidenten en alarmeer de hele organisatie. Daarnaast kan je met 1 druk op de knop hulp vragen aan een aangewezen persoon wanneer je een vraag, feedback of opmerking hebt.

Aantoonbaar

Continu kennis testen

Door push-notificaties blijft het onderwerp top-of-mind bij de medewerkers binnen de organisatie. Door de kennistoetsen wordt het inzichtelijk hoe ver de medewerker is met de bewustwording.

ontzorgen

Continu aantoonbaar

Alles wat de organisatie doet om veilig om te gaan met data, is continu aantoonbaar op een efficiënte en gemakkelijke manier, vooral richting bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens. Tevens kan je een rapportage over het gebruik en de kennistoetsing downloaden. Zo heb je altijd inzicht in de bewustwording van de medewerkers.


Waarom Security Awareness Platform

  • Makkelijk en betrouwbaar
  • 24/7 te gebruiken
  • Persoonlijke pagina
  • Online een incident melden
  • Kennisbank met zelf aan te vullen onderwerpen

tekst

Met ons platform regel jij dataveiligheid nog sneller!

Met het Security Awareness Platform regel jij je dataveiligheid zaken nog efficiënter en completer! Het Security Awareness Platform helpt jou en jouw organisatie bij het optimaal regelen van al jouw cyber zaken. Zo heb je via je smartphone of computer 24/7 inzicht in de kennis rondom dataveiligheid. Het platform is een aanvulling voor jouw organisatie.

 Hoe kan ik een demo aanvragen?