Ondersteuning Security Awareness Platform

Heb je vragen over Security Awareness Platform? Wij helpen je graag op weg. Onderstaand vind je veelgestelde vragen en een contactformulier.

Bel ons

+31 (0)35 544 98 00

Mail ons

welcome@kcmgroup.eu

Kopje koffie?

Frans Halslaan 23 D 1231 BB Loosdrecht

Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Doordat je gemakkelijk eigen content kunt toevoegen, kun je het voor jouw medewerkers realistischer maken. 

Met één druk op de knop kan jouw organisatie een incident melden en hiermee direct de gehele organisatie inlichten. Zodra er een melding is gemaakt ontvangt de hele organisatie een mail en push-notificatie. Hiermee is direct iedereen alert. 

Ga naar je account, klik op ‘incident melden’, vul de gegevens in en geef de urgentie aan en verstuur hem. 

Het Security Awareness Platform is beschikbaar voor alle devices, zoals telefoons, computers en tablets. De app draait op iOS, Android en als gangbare web platform. 

Door push notificaties en e-mails worden jouw medewerkers continu op de hoogte gehouden van allerlei onderwerpen. Zij ontvangen hier een mail van, waardoor ze getriggerd blijven om kennisvragen in te vullen en dus continu bezig zijn met de bewustwording rondom dataveiligheid. 

Met ons platform regel jij dataveiligheid nog efficiënter!

Met het Security Awareness Platform regel jij je dataveiligheid zaken nog efficiënter! Het Security Awareness Platform helpt jou en jouw organisatie bij het optimaal regelen van al jouw cyber zaken. Zo heb je via je smartphone of computer 24/7 inzicht in de kennis rondom dataveiligheid. Het platform is een aanvulling voor jouw organisatie.

Demo aanvragen